Bibliotheek Puurs

Cc Binder?

Dat heb je goed gelezen. De nieuwe naam van het cultureel centrum in Puurs is cc Binder!

Tickets kopen en inschrijven kan vanaf woensdag 30 mei, 14.00u en via de nieuwe website www.ccbinder.be of aan het vrijetijdsloket.

Extra verwend dankzij de vrijetijdspas
Echte cultuurliefhebbers zijn gek op de vrijetijdspas. Ben jij een ccBinderfan? Bestel dan je vrijetijdspas en profiteer een jaar lang van kortingen op alle voorstellingen, cursussen en films.

We verwennen ccBinderfans met acties zoals meet & greets, extra tickets en kortingen. Doen we een nieuwe actie? Jij hoort het als eerste! We verwennen jou als VIP in cc Binder!

Voor elke podiumvoorstelling betaal je met een vrijetijdspas 2 euro minder. Bekijk je favoriete films en geniet van 1 euro korting. Neem je deel aan een cursus? Dan kan je korting oplopen tot 5 euro!

Een vrijetijdspas is persoonlijk en kost 12 euro voor een jaar. Ben je ouder dan 60 of jonger dan 26, dan betaal je slechts 8 euro. Ook met een lerarenkaart geniet je van korting op je vrijetijdspas.

Koop de pas via de webwinkel of via het vrijetijdsloket.

 

Maak het mee! #ccbinder

Een bericht gedeeld door cc Binder (@cc_binder) op 25 Mei 2018 om 4:02 (PDT)

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Win een boekenbon met je vakantiefoto

Onze boeken gaan graag op stap. Met veel plezier gaan ze met je mee, zowel naar huis als op reis. De reisgidsen begeleiden je probleemloos door de smalle steegjes van Madrid en de romans zonnen graag naast jou op het strand. Lees verder

Ontdek de boekenruilkast

Hoeveel boeken heb jij in huis die je nooit meer zult herlezen? Deel ze met vrienden en familie, maar ook met buren en onbekenden! Met het openbaar ruilkastje in Park Fort Liezele geef je je boeken, strips ... een tweede leven. Lees verder
Meer nieuws