Bibliotheek Puurs

Doordrammen met Jürgen Nakielski

Met Gedichtendag komt Jürgen Nakielski met zijn drammetjes naar de Puurse markt. Hij is de auteur van drie boeken en een blog op Wordpress.

Wachten op neerslag is een eenvoudig eigenzinnig bundeltje verhalen, gedichten en andere mijmeringen over wachten (op jezelf, of op andere mensen die je misschien nooit ontmoet) en over neerslag (of hoe alles ooit wel eens kan vallen).

Wij hadden onze namen nog is een grens-overschrijdende novelle die één verhaal vertelt aan de hand van woord en beeld. Het is een ode aan de herinnering, aan het innerlijke kind, maar tegelijk ook een verontschuldiging voor de bijna onvermijdelijke vervreemding in onze levens.

Doordrammer is een verzameling gedichten, mini-columns, overpeinzingen en al dan niet humoristische onzin over wat ons bezighoudt. Of niet. Inclusief jaaroverzichten in dichtvorm. Niet eerder gepubliceerd op papier. Nu wel.

Met twee puntjes en meer is zijn blog op WordPress.

Jürgen Nakielski (1982) studeerde af in de orthopedagogie. In 2011 ruilde hij zijn werk als opvoeder in voor een droomjob bij de bibliotheek van Willebroek. Hij is ook ambassadeur van www.bibvooriedereen.be.

<-- De lijst met nummer 6916 zal hier worden weergegeven -->

Poëzie op de markt: donderdag 25 januari, in de voormiddag op het Kerkplein.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Poëtische tips van Maarten Inghels

Ook Maarten Inghels levert zijn bijdrage aan de Poëzieweek in Puurs-Sint-Amands. Op dinsdag 30 januari brengt hij 100% poëzie in het Verhaerenmuseum. Waar haalde de van 2016 tot 2018 officiële stadsdichter van Antwerpen zijn inspiratie? Lees verder
Meer nieuws