Elke maand een nieuw kinderboekje

Fundels zijn digitale prenten- en AVI-boeken met filmpjes, spelletjes, leesondersteuning en oefeningen voor kinderen van 3 tot 10 jaar.

Je kan gratis 7 prentenboeken lenen, 4 weken lang. Zo hebben je kinderen altijd iets educatief om mee te spelen thuis of onderweg (ook offline). En ondertussen leren ze heel wat bij!

Hoe werkt het?
Download de Fundels app of laat je helpen door onze baliemedewerkers.

1. Download de Fundels app in de AppStore of GooglePlay.
  2. Kies voor ‘Prentenboeken’ of ‘AVI-boeken’
  3. Klik links onderaan op het ‘De Bib’ logo en meld je aan via jouw ‘Mijn Bib-profiel’. Als je nog geen ‘Mijn Bib-profiel’ hebt, kan je dit rechtstreeks aanmaken in de app.
  4. Ga terug naar de catalogus door het ‘Mijn Bib-profiel’ venster te sluiten.
  5. Kies een boekje en klik op ‘Lenen’ en vervolgens op ‘Start’.
  6. Klik onderaan op het Fundels figuurtje voor alle activiteiten en spelletjes.