Gopress breidt aanbod uit

gepost op: 4 mei 2017

Goed nieuws! Het pakket dag- en weekbladen dat bibliotheken kunnen aankopen bij Gopress breidt uit, zowel in de kiosk als in het archief. Steeds meer bibliotheekbezoekers lezen hun favoriete krant of magazine in de Gopress Kiosk, binnen de muren van de bibliotheek of één van onze educatieve partners. Nu komen daar heel wat interessante titels bij! Een overzicht:

Veelgevraagde weekbladen

Belgische Franstalige kwaliteitskranten

Nederlandse kwaliteitskranten

Regionaal nieuws

Iedereen blij
Jij als bibliotheekbezoeker die graag je digitale krant of tijdschrift komt lezen in de bibliotheek, heeft vanaf nu dus niet alleen meer keuze, maar je kan ook nagaan wat de media berichten aan de andere kant van de taalgrens of bij onze noorderburen. Dankzij de uitbreiding met regionaal nieuws, kunnen verenigingen nog gerichter graven in het eigen regionale verleden.

Dit is niet alleen goed nieuws voor jou als individuele bibliotheekbezoeker die graag gebruik maakt van Gopress Kiosk of Gopress Archief. Ook scholen en andere educatieve partners zijn gebaat bij de uitbreiding van het aanbod, doordat ze nu bijvoorbeeld over artikels uit Franstalige en Nederlandse kranten beschikken. Leerkrachten lezen én delen nu alle interessante artikels vanuit het Gopress Archief, via hun eigen digitale leerplatform.