Bibliotheek Puurs

Iedereen Klassiek-prijs 2017

"100% van de mensen is geïnteresseerd in klassieke muziek, alleen, ze weten het nog niet allemaal."

Met deze woorden nam mediafiguur en muzikale duizendpoot Thomas Vanderveken de Klara Iedereen Klassiek-prijs in ontvangst. Thomas bracht in 2017 klassieke muziek tot het grote Vlaamse publiek en is dan ook de verdiende winnaar!

Heel Vlaanderen was vorig jaar in de ban van zijn stunt om op een jaar tijd het pianoconcerto van Grieg onder de knie te krijgen. Voor een uitverkochte zaal speelde niemand het ooit zo hard, ging nog niemand zo in het rood en uit de bol, voor het oog van iedereen.

Iedereen Klassiek, ook wij denken er zo over, en daarom maken wij het jou gemakkelijk met een selectie cd’s die door iedereen kan worden gesmaakt.

<-- De lijst met nummer 7581 zal hier worden weergegeven -->

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Lezing Samuel Dali De Schepper

“Wat wil je later worden?” vroeg mijn tante, terwijl ze me nieuwsgierig aankeek. “Later als ik groot zal zijn?” aarzelde ik, “dat weet ik nog niet.” Maar ik wist het wel. Ik wou een jongen worden. Gewoon zijn hoe ik me voelde. Lees verder

❤ voor autisme

In Vlaanderen hebben zo’n 42.000 mensen een autismespectrumstoornis. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Vereniging Autisme. Eén op de 150 kinderen die bij ons geboren worden kampt dus met één of andere vorm van autisme. Dat is een stuk vaker dan pakweg tien jaar geleden. Lees verder
Meer nieuws