Bibliotheek Puurs

Maak kennis met onze nieuwe e-readers

De tolino shine 2 HD is een vederlichte e-reader die uitblinkt in gebruiksgemak. Ontdek je volgende lievelingsboek in ons ruime aanbod e-boeken.

Welkom in de wereld van digitaal lezen!

Lees als op papier
Het heldere E Ink®-beeldscherm heeft een haarscherpe resolutie van 300 ppi. De speciale schermtechnologie zorgt ervoor dat licht niet op je scherm weerkaatst. Zo leest de tolino shine 2 HD net als een papieren boek – ook in fel zonlicht.

Ideaal voor op vakantie
De tolino shine 2 HD is met zijn 184 gram vederlicht en past in één hand. De batterij van de tolino shine 2 HD gaat wekenlang mee. Met een uitleentermijn van 4 weken met een basisabonnement en 12 weken met een voordeelpas kan je - gratis - 5 e-boeken tegelijk uitlenen. Dat maakt de e-reader tot je ideale reisgenoot – voor korte citytrips én lange cruises.

Snel elke titel die jij wil lezen
In de Puurse bib heb je keuze uit 200 e-boeken. Een andere titel lezen? Vul het aankoopsuggestieformulier in. We nemen het e-boek op in onze digitale collectie en jij leest het als eerste!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Dit was Gopress in 2017

Gopress bezorgde bibgebruikers weer veel digitaal leesplezier in 2017. Ken jij blindelings de weg in het digitale krantenarchief van Gopress? Of waagde je de sprong nog niet? Lees verder

Stephen Hawking 1942-2018

De Britse fysicus Hawking is vooral bekend van zijn werk over zwarte gaten en relativiteit. Zijn bekendste boek is het populair-wetenschappelijke Het heelal, dat een wereldwijde bestseller werd. Een van zijn talenten was dat hij complexe wetenschappelijke fenomenen ook voor een groot publiek begrijpelijk kon maken. Lees verder
Meer nieuws