Bibliotheek Puurs

Maak kennis met onze nieuwe e-readers

De tolino shine 2 HD is een vederlichte e-reader die uitblinkt in gebruiksgemak. Ontdek je volgende lievelingsboek in ons ruime aanbod e-boeken.

Welkom in de wereld van digitaal lezen!

Lees als op papier
Het heldere E Ink®-beeldscherm heeft een haarscherpe resolutie van 300 ppi. De speciale schermtechnologie zorgt ervoor dat licht niet op je scherm weerkaatst. Zo leest de tolino shine 2 HD net als een papieren boek – ook in fel zonlicht.

Ideaal voor op vakantie
De tolino shine 2 HD is met zijn 184 gram vederlicht en past in één hand. De batterij van de tolino shine 2 HD gaat wekenlang mee. Met een uitleentermijn van 4 weken met een basisabonnement en 12 weken met een voordeelpas kan je - gratis - 5 e-boeken tegelijk uitlenen. Dat maakt de e-reader tot je ideale reisgenoot – voor korte citytrips én lange cruises.

Snel elke titel die jij wil lezen
In de Puurse bib heb je keuze uit 200 e-boeken. Een andere titel lezen? Vul het aankoopsuggestieformulier in. We nemen het e-boek op in onze digitale collectie en jij leest het als eerste!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Vakantiekoffer vol literatuur

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …? Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib! Lees verder
Meer nieuws