Na de film Verborgen verlangen, volgt het boek Verboden verleiding

Het boek na de film in tegenstelling tot de film na het boek.

Vanaf 22 november is de feelgoodfilm Verborgen Verlangen te zien in de bioscoop. Astrid Coppens vertolkt hierin haar eerste (film)hoofdrol. Ze speelt Louise Elsschot, een schoenenverkoopster die zich voordoet als auteur van het literaire meesterwerk Verborgen Verlangen en die zich ontpopt tot ware mediaster. Echte fans hoeven na de vertoning geen afscheid te nemen, want bij Manteau verschijnt deze week alvast Verboden Verleiding: het vervolg in boekvorm op de film Verborgen Verlangen.

Het boek Verboden Verleiding werd geschreven door Karel Soffers, die eerder scenario’s schreef voor onder meer Professor T., Aspe, Vermist en Familie.

Verboden Verleiding - Louise Elsschot en de prijs van succes
Het gaat Louise Elsschot voor de wind: het boek Verborgen Verlangen is een immens succes, ze heeft een eigen schoenenzaak, vormt een gelukkig koppel met uitgever Vincent Van Brakel en verwacht haar eerste kindje. Maar al snel blijkt dat een leven in de schijnwerpers ook een schaduwkant heeft.

Wanneer Louise een belangrijke rol krijgt in de langverwachte verfilming van het boek, gaat de bal aan het rollen. Nu ze eindelijk de kans krijgt om haar ambities waar te maken, slaagt ze er maar moeilijk in om die te verzoenen met haar nieuwe gezinsleven. En dan is er nog die zonderlinge man die haar sinds de Boekenbeurs lijkt te volgen. Hoelang zal ze haar geheim nog kunnen bewaren?

Verboden verleiding is als boek en e-boek in de week van 13 november beschikbaar in de bib. Met Valentijn zie je Verborgen verlangen – ontdek onze cavaformule! – in theaterzaal de Kollebloem. Het volledige overzicht ontdek je via www.ccdekollebloem.be/film.