Bibliotheek Puurs

Ontdek nieuwe werelden met PS VR

gepost op: 28 maart 2017

Dompel jezelf onder in buitengewone nieuwe werelden, stap midden in een ongelooflijk game-universum en ervaar een nieuwe manier om te spelen met PlayStation VR.

PlayStation VR is de nieuwste aanwinst van de PS4-familie — welke PS4-console je ook hebt, je bent helemaal klaar voor PS VR. Sluit de headset aan op je PS4, voeg een PlayStation Camera toe en laat de werkelijkheid achter je.

Speel in nieuwe werelden
Van razendsnelle futuristische sporten in RIGS: Mechanized Combat League tot duiken in van haaien vergeven zeeën met PlayStation VR Worlds, fantastische superauto's besturen in Driveclub VR of superspannende horror in Until Dawn: Rush of Blood en nog veel meer. De nieuwe realiteit is er voor iedereen.

Probeer PS VR
Wil je PlayStation VR zelf uitproberen? Beleef de headset en een verscheidenheid aan PS VR-games elke vrijdagavond van maart in de Puurse bib — op vrijdag 17, 24 en 31 maart, telkens van 16.00u tot 18.00u.

Leen PlayStation VR games
Klaar om games op een geheel nieuwe manier te ervaren? Alle PlayStation VR games zijn nu verkrijgbaar. Met een basisabonnement betaal je 3 euro per game, met een voordeelpas leen je ze gratis.

<-- De lijst met nummer 4431 zal hier worden weergegeven -->

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

725-quadriptiek

Ook textielatelier 't Serpent feest mee! Speciaal voor 725 brengen ze hulde aan Puurs met vier bij elkaar horende panelen. Lees verder

De Tripfixer

Wie deze zomer niet weet wat te doen, is vanaf nu snel geholpen. De Tripfixer, een virtuele chatvriend, weet exact wat er in de zomermaanden in de provincie Antwerpen te beleven valt. Op basis van jouw voorkeuren selecteert hij de ideale activiteit uit het zomeraanbod. Lees verder

Vakantiekoffer vol literatuur

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …? Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib! Lees verder
Meer nieuws