Bibliotheek Puurs

Speel Bibster Quest en win een LEGO Star Wars-pakket

Bibster Quest is een zoektocht in de Puurse bib met een smartphone of tablet. Je kan het samen spelen in groep, maar evengoed alleen. Je gaat op zoek naar codes en voert de bijpassende opdrachten uit.

Start het spel
Je speelt met een eigen tablet, smartphone of computer. Heb je er geen bij? Vraag dan een tablet aan de balie. Surf naar app.bibster.be. Eerst moet je de startcode en spelcode ingeven. Deze vraag je aan de balie in de Puurse bib. Zodra je een teamnaam gekozen hebt, begint het spel. Het spel is gedaan wanneer je alle vragen beantwoord hebt of wanneer de maximumtijd van 45 minuten overschreden is.

Speldoel
Het doel is om codes te zoeken in de bib, en de vragen die aan die codes hangen op te lossen. De speler met de meeste juist antwoorden op het einde van het spel is de winnaar. Het spel start op 1 maart. De winnaar wordt bekendgemaakt op 31 maart. Om deel te nemen, geef je op het einde van het spel je e-mailadres in.

"We vonden het super leuk om in een team te spelen. We willen het zeker nog eens doen, het is echt een aanrader."

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Dit was Gopress in 2017

Gopress bezorgde bibgebruikers weer veel digitaal leesplezier in 2017. Ken jij blindelings de weg in het digitale krantenarchief van Gopress? Of waagde je de sprong nog niet? Lees verder

Stephen Hawking 1942-2018

De Britse fysicus Hawking is vooral bekend van zijn werk over zwarte gaten en relativiteit. Zijn bekendste boek is het populair-wetenschappelijke Het heelal, dat een wereldwijde bestseller werd. Een van zijn talenten was dat hij complexe wetenschappelijke fenomenen ook voor een groot publiek begrijpelijk kon maken. Lees verder
Meer nieuws