Bibliotheek Puurs

Spektakel-musical 40-45 in Puurs

Studio 100 gaat zijn grote spektakel-musical 40-45 opvoeren in onze mooie gemeente Puurs!

Samen met Studio 100 heeft de gemeente een actie uitgewerkt waarbij alle inwoners van de nieuwe fusiegemeente Puurs-Sint-Amands tickets aangeboden worden aan maar liefst 50% korting, de helft van de prijs.

Dit voordeeltarief geldt voor de avant-premièrevoorstellingen op 6 oktober 2018, om 17.00u of om 20.30u. Inwoners van de nieuwe fusiegemeente krijgen als eerste het spektakel te zien! Om aan zoveel mogelijk inwoners de kans te geven om tickets te boeken, kan je het aantal tickets bestellen volgens het aantal inwonende gezinsleden.

  • enkel voor inwoners met postcode 2870 of 2890
  • voor kinderen vanaf 10 jaar

Ja, ik ben inwoner van Puurs of Sint-Amands en wil een ticket aan voordeeltarief, voor één van de voorstellingen op 6 oktober 2018.

PRE-REGISTRATIE van zaterdag 3 februari 2018, 09.00u, tot en met woensdag 7 februari, 00.00u:

Ik registreer mij en mijn gezinsleden via de webwinkel of vraag hulp aan het vrijetijdsloket. Er staat geen maximum op het aantal geregistreerden, en het maakt niet uit op welke dag tussen 3 en 7 februari ik me registreer. Registratie geeft geen garantie op een ticket.

VERKOOP vanaf zaterdag 24 februari,  09.00u:

Ik koop tickets aan voordeeltarief voor mijn inwonende gezinsleden via de webwinkel of aan het vrijetijdsloket.

Alle praktische info, stappenplan en een lijst van veelgestelde vragen vind je hieronder.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Jeugdboekenmaand in Puurs

Wetenschap en techniek, dat is de evolutietheorie. Dat is een colafles die een fleecetrui wordt. Maar dat is eigenlijk pas het laatste. Eerst is er de jonge Charles Darwin die kevers verzamelt. De PMD-zak. Eerst zijn er vragen in de kop. Nieuwsgierig zijn. Willen weten. Zoeken. Kijken. Iets proberen. Uitvinden. Ontwerpen. Mislukken. Opnieuw proberen. Eureka is het feestje dat daarbij hoort. Lees verder

Ongeziene start voor Patser

Patser, na Image en Black de derde langspeelfilm van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah kent een explosieve start. Na vijf dagen programmatie heeft de film al bijna 82.000 bezoekers op de teller staan. Op 27 maart zie je de film in theaterzaal de Kollebloem. Lees verder
Meer nieuws