Bibliotheek Puurs

Switch & speel

gepost op: 31 maart 2017

Ben je ooit met een game gestopt omdat je niet genoeg tijd had om te spelen?

De Nintendo Switch kun je in alle situaties gebruiken, zodat je altijd gemakkelijk tussendoor de games kunt spelen die je wilt.

Dit systeem luidt een nieuw tijdperk in waarin je je leven niet hoeft aan te passen om games te spelen. In plaats daarvan past het systeem zich aan aan je leven.

Speel je favoriete games altijd, overal en met iedereen, dankzij de vrijheid en flexibiliteit die de diverse speelstijlen bieden.

Probeer Nintendo Switch
Wil je Nintendo Switch zelf uitproberen? Beleef de Joy-Con-controllers en 1-2-Switch tijdens de paasvakantie in de Puurse bib — op donderdag 6 en 13 april, telkens van 14.00u tot 16.00u.

Leen Nintendo Switch games
Klaar voor een gloednieuwe manier van spelen? De Nintendo Switch games zijn nu verkrijgbaar. Met een basisabonnement betaal je 3 euro per game, met een voordeelpas leen je ze gratis.

<-- De lijst met nummer 4489 zal hier worden weergegeven -->

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

725-quadriptiek

Ook textielatelier 't Serpent feest mee! Speciaal voor 725 brengen ze hulde aan Puurs met vier bij elkaar horende panelen. Lees verder

De Tripfixer

Wie deze zomer niet weet wat te doen, is vanaf nu snel geholpen. De Tripfixer, een virtuele chatvriend, weet exact wat er in de zomermaanden in de provincie Antwerpen te beleven valt. Op basis van jouw voorkeuren selecteert hij de ideale activiteit uit het zomeraanbod. Lees verder

Vakantiekoffer vol literatuur

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …? Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib! Lees verder
Meer nieuws