Bibliotheek Puurs

Tablets in Puurse dienstencentra

Je krant of Libelle lezen in de dienstencentra? Dat kan voortaan ook digitaal op één van de tablets. Sinds deze zomer kan je in dienstencentra Paepenheide en de Nieuwe Ark gebruik maken van tablets. Uiteraard kan je er ook mails op lezen of een spelletje spelen.

Weet je nog niet goed hoe het werkt? Geen probleem. De medewerkers van het dienstencentrum helpen je graag op weg. Vraag de tablet aan een van de medewerkers en stap mee in de digitale wereld.

Wist je trouwens dat ze in dienstencentrum Paepenheide al bingo spelen met de tablet? Nieuwsgierig? Ga dan eens een kijkje nemen op tweede en laatste maandagnamiddag van de maand.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Chanson de fou in Sint-Amands

Bornemnaar Jan Van Landeghem is een begrip in de Belgische en internationale muziekwereld. Op 30 september brengt hij in de Sint-Amanduskerk in Sint-Amands een voorstelling waar muziek, zang en dans als een prachtige symbiose samengaan. Lees verder

Cultuur beleef je samen

Lezingen van Davidsfonds Puurs brengen je in contact met taal, geschiedenis, kunst, wetenschap, actuele religieuze en maatschappelijke problemen en andere culturen. Lees verder
Meer nieuws