Bibliotheek Puurs

Vakantiekoffer vol literatuur

gepost op: 2 juni 2017

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …?

Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib!

Kies je boeken
Tijdens de zomermaanden mag jij jouw vakantiekoffer vragen – met papieren of digitale boeken. Dat doe je online en gratis met je bibkaart. Stel zelf je pakket samen: "Ik wil die boeken". Of laat je verrassen door de bibmedewerkers: "Geef mij liefdesverhalen en detectives." Het enige wat jij moet doen, is je koffer oppikken!

Leen Spittaels uit Puurs bestelt voor het derde jaar op rij een vakantiekoffer.

"Ik geef alleen mijn lievelingsgenre op. Spannend dus om te zien welke boeken ik krijg. Gelukkig vielen ze vorige jaren in de smaak! Ik ontdekte nieuwe schrijvers van wie ik het werk anders nooit zou lezen. Echt een fijne en leerrijke ervaring!"

"Ik denk natuurlijk ook aan mijn kinderen: van hen geef ik leeftijd en geslacht door. Vorige edities genoten ze met volle teugen van de aangeboden boeken. Wij laten deze zomer zeker weer een koffer samenstellen."

Wil jij ook een vakantiekoffer aanvragen? Bestel zelf je gratis pakket via het online formulier.

Win een boekenbon

Op het einde van de zomer verloot de bib onder alle bestellers een boekenbon van 25 euro. Misschien mag jij er dan wel op los shoppen in Standaard Boekhandel!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

725-quadriptiek

Ook textielatelier 't Serpent feest mee! Speciaal voor 725 brengen ze hulde aan Puurs met vier bij elkaar horende panelen. Lees verder

De Tripfixer

Wie deze zomer niet weet wat te doen, is vanaf nu snel geholpen. De Tripfixer, een virtuele chatvriend, weet exact wat er in de zomermaanden in de provincie Antwerpen te beleven valt. Op basis van jouw voorkeuren selecteert hij de ideale activiteit uit het zomeraanbod. Lees verder

Vakantiekoffer vol literatuur

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …? Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib! Lees verder
Meer nieuws