Bibliotheek Puurs

Vakantiekoffer vol literatuur

Aaaaah, bijna vakantie. Eindelijk tijd om boeken te lezen. Zie je jezelf al genieten: op een ligbed in je Puurse tuin, op een luchtmatras in de Atlantische Oceaan, …?

Bestel alvast je vakantiekoffer met leesvoer in onze bib!

Kies je boeken
Tijdens de zomermaanden mag jij jouw vakantiekoffer vragen – met papieren of digitale boeken. Dat doe je online en gratis als je lid bent van de Puurse bib. Stel zelf je pakket samen: "Ik wil die boeken". Of laat je verrassen door de bibmedewerkers: "Geef mij liefdesverhalen en detectives." Het enige wat jij moet doen, is je koffer oppikken!

Leen Spittaels uit Puurs bestelt voor het vierde jaar op rij een vakantiekoffer.

"Ik geef alleen mijn lievelingsgenre op. Spannend dus om te zien welke boeken ik krijg. Gelukkig vielen ze vorige jaren in de smaak! Ik ontdekte nieuwe schrijvers van wie ik het werk anders nooit zou lezen. Echt een fijne en leerrijke ervaring!"

"Ik denk natuurlijk ook aan mijn kinderen: van hen geef ik leeftijd en geslacht door. Vorige edities genoten ze met volle teugen van de aangeboden boeken. Wij laten deze zomer zeker weer een koffer samenstellen."

Wil jij ook een vakantiekoffer aanvragen? Bestel zelf je gratis pakket via het online formulier.

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Win een boekenbon met je vakantiefoto

Onze boeken gaan graag op stap. Met veel plezier gaan ze met je mee, zowel naar huis als op reis. De reisgidsen begeleiden je probleemloos door de smalle steegjes van Madrid en de romans zonnen graag naast jou op het strand. Lees verder

Ontdek de boekenruilkast

Hoeveel boeken heb jij in huis die je nooit meer zult herlezen? Deel ze met vrienden en familie, maar ook met buren en onbekenden! Met het openbaar ruilkastje in Park Fort Liezele geef je je boeken, strips ... een tweede leven. Lees verder
Meer nieuws