Bibliotheek Puurs

Kom naar de boekenmarkt

Zit jij graag met je neus in de boeken? En vind je niets gezelliger dan rondkuieren op marktjes? Dan is de boekenmarkt op 1 oktober helemaal jouw ding.

Grote keuze voor een kleine prijs
Op zondag 1 oktober verandert het Dorpshart in één groot letterparadijs. Verwacht een massa boeken, strips, muziek, films en games die smeken om een tweede leven in je woonkamer. Het grootste aanbod komt van onze eigen bibliotheek. Die doet oudere exemplaren van de hand om plaats te ruimen voor recenter werk. Maar ook particuliere boekenliefhebbers bieden aan wat ze te veel hebben. Veel keuze dus – allemaal voor een spotprijsje.

De boekenmarkt vindt plaats op en rond het Dorpshart.
Kuieren en snuffelen kan op zondag 1 oktober tussen 14.00 en 17.00 uur.

Bied je eigen collectie aan
Wil jij je eigen boekenkast opruimen? Vraag een standplaats aan op de boekenmarkt. Je krijgt een plekje van 2 bij 3 meter, voorzien van tafels en stoelen. Als een echte markt-kramer doe jij je waren van de hand voor een prikje. Zo spijs je jouw spaarpot óf koop je meteen nieuw leesvoer bij je collega-standhouders.

Boekenverkoper voor één dag worden? Schrijf je online in.

Weekend van de Klant
De boekenmarkt vindt plaats tijdens het Weekend van de Klant. Er staan enkele live optredens op het programma en foodtrucks zorgen voor de nodige lekkernijen. Bovendien worden feestelijke omslagen uitgedeeld vol met vouchers voor leuke geschenken en lekkere hapjes bij de foodtrucks.

Kortom, het eerste Weekend van de Klant in Puurs maakt je helemaal HAPU!

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Chanson de fou in Sint-Amands

Bornemnaar Jan Van Landeghem is een begrip in de Belgische en internationale muziekwereld. Op 30 september brengt hij in de Sint-Amanduskerk in Sint-Amands een voorstelling waar muziek, zang en dans als een prachtige symbiose samengaan. Lees verder

Cultuur beleef je samen

Lezingen van Davidsfonds Puurs brengen je in contact met taal, geschiedenis, kunst, wetenschap, actuele religieuze en maatschappelijke problemen en andere culturen. Lees verder
Meer nieuws