Bibliotheek Puurs

Tarieven

In de bib kies je uit twee abonnementsformules: een basisabonnement of een voordeelpas. Welke abonnement past nu het meest bij jou? We helpen je even op weg.

Leen je maar af en toe eens iets uit? Breng je altijd alles tijdig terug? Dan is het basisabonnement met een uitleentermijn van 4 weken iets voor jou.

Kom je regelmatig naar de bib? Neem je graag veel mee? Kijk je veel films? Heb je vlug boetes? Dan is de voordeelpas jouw ding. Met dit all-in abonnement heb je een extra lange uitleentermijn van 12 weken zonder boetes en leen je alle materialen gratis. Met de voordeelpas bouw je mee aan een collectie naar jouw wensen en geniet je van ongelooflijke acties en kortingen het hele jaar door. Je maakt exclusief gebruik van de gadgetbib.

Het basisabonnement kost 10 euro, voor de voordeelpas betaal je 30 euro.

“Handig voor kinderboekjes”

Vanessa (31) is een fervente bibliotheekgebruikster: “30 euro per jaar: ik denk dat je dat er snel uithaalt. Wie wat films, cd’s boeken en games meeneemt, zal snel zijn centjes terugverdiend hebben. Ook voor de kleine kindjes vind ik dit best leuk. Boekjes die geliefd zijn, kunnen we op die manier langer thuis houden. Ik ben wel voor de voordeelpas gewonnen.

“Nuttig als je studeert”

Amber (21) is studente: “Als je studeert, is het wel nuttig om je boeken langer dan vier weken te kunnen bijhouden. Ik zou er zeker 30 euro voor over hebben. Op jaarbasis valt dat eigenlijk nog goed mee, vind ik.

Ontdek beide abonnementsformules hieronder en in de bib.

 
 

Neem een voordeelpas en verdien voor een vriend(in) die jij aanbrengt een boekenbon.

Heb je een klein budget? Dan krijg je 50 procent korting.